Elektronikai berendezések

Elektronikai hulladék üzletág

 

Társaságunk legfiatalabb és dinamikusan fejlődő üzletága. Az elektronikai hulladékok begyűjtése ipari elektronikai gyártóktól, kereskedőktől, intézményektől és a lakossági forrásokból történik.

 

Eszerint az elektronikai hulladékoknál a következő két nagy kategóriát különböztetjük meg a keletkezés szempontjából: ipari, gyártási elektronikai hulladékok és kereskedelmi forgalomból kivont elektronikai hulladék berendezések, eszközök.

 

Kezelés szempontjából megkülönböztetett hulladékok: ezek nem veszélyes és veszélyes anyagokat tartalmazó kategóriákra oszthatók fel.

 

Társaságunk 2007 nyarától szerződött partnere a kereskedelmi forgalomból kivont elektronikai berendezések, eszközök begyűjtését, szállítását és feldolgozását koordináló szervezetnek az ELECTRO-COORD Nonprofit Kft-nek. Jelenleg 17 telephelyünkön biztosítjuk a lakossági forrásból keletkező, forgalomból kivont, leselejtezett elektronikai hulladékok célirányos begyűjtését és átvételét is.

 

Társaságunk az elektronikai hulladékok feldolgozásának biztosítása érdekében, 2007. szeptemberében részesedést vásárolt az E-Elektra Zrt.-ben.

 

Üzletágvezető:

 

Tel.: +36 96 512 700            E-mail: info@alcufer.hu

 

Elektronikai hulladék Elektronikai hulladék Elektronikai hulladék
Aranyhal Étterem CAR-REC E-ELEKTRA Észak-dunántúli MÉH MÉH
Aranyhal Étterem logó CAR-REC logó E-ELEKTRA logó Észak-dunántúli MÉH logó MÉH logó
További információ > További információ > További információ > További információ > További információ >