Komplex hulladékkezelés

Komplex hulladékkezelés és szaktanácsadás

 

Helyszínről történő szállítással egybekötött hulladékfelvásárlási tevékenységünk partnereink igényeihez igazodóan kiterjed a nem hasznosítható, valamint veszélyes hulladékok elszállítására és végleges elhelyezésére, belső hulladékkezelésre, hulladékudvar működtetésére, takarításra, parkgondozásra, a hulladékkezeléssel összefüggő adminisztratív jellegű környezetvédelmi feladatok ellátására.

 

Partnereink igénye esetén az Alcufer Kft. állandó személyzetet tart fenn a gyártósoron rendszeresített hulladékgyűjtő edények folyamatos ürítésére és gyűjtőhelyre történő szállítására, a hulladékgyűjtő terület folyamatos felügyeletére, tisztántartására.

 

A személyzet cseréli a hulladékgyűjtő edényeket, a hulladékok későbbi hasznosításának megfelelően előkezelést végez (válogatás, technológiai selejt denaturálása, bálázás, tömörítés, aprítás).

 

A hulladékkezeléshez kapcsolódóan szakembereink a folyamatos tájékoztatás mellett a jogszabályokban előírt bevallások elkészítését, nyilvántartások vezetését is biztosítani tudják. A tanácsadói tevékenység a felmerülő igényektől függően kiterjed hulladékkezelési szabályzat, anyagmérleg, hulladékgazdálkodási terv készítésére, környezetvédelmi felülvizsgálatokon és hatósági ügyekben a partnercég képviseletére.

 

Referenciáink közül különös figyelmet érdemelnek az autógyárak és autóipari beszállító cégek. A SUZUKI Rt. Esztergomi indulása óta ellátjuk a gyárterületen belüli hulladékkezelési feladatokat. A Rába Járműipari Holding Rt-nél és tagvállalatainál társaságunk biztosítja az összes keletkező hulladék elszállítását, hasznosítását, illetve ártalmatlanítását. A DANA Hungary Kft. újrahasznosítható és veszélyes hulladékainak elszállítása mellett környezetvédelmi megbízotti feladatokat látunk el. A WOCO Ipartechnika Magyarország Kft. gyárában a hulladékkezelési tevékenységünk kiegészül az irodák és üzemcsarnokok takarításával, a hulladékgyűjtő udvar folyamatos felügyeletével, a külső körlet és park gondozásával.

 

Üzletágvezető:

 

Csiszár Tamás          Tel.: +36 96 512 700            E-mail: info@alcufer.hu

 

Aranyhal Étterem CAR-REC E-ELEKTRA Észak-dunántúli MÉH MÉH
Aranyhal Étterem logó CAR-REC logó E-ELEKTRA logó Észak-dunántúli MÉH logó MÉH logó
További információ > További információ > További információ > További információ > További információ >